STAPLES

Dit project is ontstaan uit een gewonnen pitch. Hiervoor heb ik het concept The League of Extraordinary Salesmen geschreven. Dit is een elite groep binnen het bedrijf Staples dat om het jaar bekijkt wie er het allerbeste hebben gepresteerd. Deze mensen worden vervolgens uitgekozen om mee te gaan op een onvergetelijke trip naar een locatie die tot op het allerlaatste moment geheim blijft. Tijdens deze trip treden zij zelf toe tot The League of Extraordinary Salesmen. Vier dagen lang worden deze mensen meegenomen in een beleving waarin alles tot in de puntjes is verzorgd en die past in de verhaallijn van the League of Extraordinary Salesmen. Alles begint met een mysterieus pakketje dat een ieder vind op zijn of haar bureau. In dit pakketje vinden ze instructies en een speciale telefoon waarop ze informatie van the League of Extraordinary Salesmen krijgen.

2017